Amit nyújtunk

ipari-park

Költözzön be Ipari Parkunkba

Az Ipari Park egy 50 hektáron elterülő terület ami jelenleg technológiai parkként funkcionál. Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő telephelyet! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen célunk, hogy minél több cégnek segítsünk Dunaújvárosivá válni. A legkisebb helyiségtől a több száz négyzetméteres telephelyig tudunk Önnek és cégének javaslatot tenni.

Folyamatosan bővítjük kapacitásainkat, így bármikor adódhat bérlési lehetőség, amit ki tudunk ajánlani. Ha valamelyik cég át szeretné adni a területét, szívesen vállaljuk a felek közötti közvetítést is, illetve telephelyválasztási konzultációt is tartunk. A bérlő vállalkozások jegyzékét megtalálja oldalunkon.

Kiváló megközelíthetőség

Lokalizáció

Az Ipari Park Dunaújváros északi részén található nagyon jó megközelíthetősége a városból és azon kívülről is számos előnyt jelent a beköltözők számára.

Közúton

M6 autópályán: Budapest 68 km (25 perc); Pentele-híd M8: Dunaújváros-Dunavecse 12 km (10 perc); 6. sz. főútvonalon: Budapest 68 km (70 perc); 62. sz. főútvonalon: 2 km (5 perc).

Vasúton

Az Ipari Parktól 4 km-re található a város vasútállomása. Az állomás a MÁV csoport üzemeltetése alatt működik, szolgáltatásaikról weboldalukon tájékozódhatnak.

Közösségi közlekedéssel

A városközpontból (3 km) menetrend szerinti autóbuszjárat indul az Ipari Parkba. A helyi menetrendet a város weblapján találják, ahol letölthető, nyomtatható verzió is publikálva van.

Hajóval

Országos hálózatba bekötött iparvágánnyal, darabos, ömlesztett áruk és konténerek rakodására alkalmas dokkal rendelkezik a városi kikötő, mely 2 km távolságra fekszik az ipari parktól.

Repülővel

Budapest – Liszt Ferenc Repülőtér 70 km (75 perc); Kisapostag: 4 km – Füves leszállópálya 20-25 tonna súlyú, légcsavaros és gázturbinás gépek nappali repülésére, előzetes bejelentés alapján.

Legyen nálunk cége székhelye

A régi székhelyszolgáltatás menete szerint egy 3m2-es irodába több száz céget is bejelentettek.

A jelenlegi szabályozásoknak köszönhetően, a fent említett helyzet már nem fordulhat elő. A székhelyszolgáltatók csak meghatározott keretek között működhetnek.

Tudta, hogy Dunaújvárosban az Innopark Nonprofit Kft. az egyetlen olyan szervezet, mely ezt a tevékenységet hivatalosan végezheti?

Székhelyszolgáltatásunk egyéni és társas vállalkozóknak, valamint nem-gazdasági szervezeteknek is elérhető, létrejöttének feltétele egy írásba foglalt megbízási szerződés megkötése.

A székhelyszolgálat szerves része az ügyfélszolgálat. Hétfőtől-péntekig rendelkezésére állunk. Elutazik? Fontos levele érkezett? Nincs ideje átvenni küldeményeit? Bízza ezt is ránk!

Megbízása alapján szkennelve eljuttatjuk leveleit a megadott e-mail címre, telefonszámra. Cégtáblája kihelyezésről is gondoskodnunk, fogadjuk megkereséseit!

rajzolt-víztorony2-small

Irodára van szüksége?

Most indította el a vállalkozását? Otthonról dolgozott eddig, de belefáradt abba, hogy összemosódik a munkája és a magánélete? Szeretne egy helyet, ahol hasonló helyzetben lévő vállalkozók veszik körbe, társaságban dolgozhat, inspirálódhat?  Elege van a régi irodájából?

Éljen a jutányos áraink adta lehetőségekkel, vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat, aknázza ki az épület és az irodák kiváló infrastrukturális felszereltségének számtalan előnyét.

Béreljen irodát az Inkubátorházban!

Milyen előnyökkel és lehetőségekkel jár az iroda bérlés?

irodaberles

Konferencia és rendezvényteremre van szüksége?

targyalo-108

Tárgyaló (108)

Jól felszerelt tárgyaló. Kiválóan alkalmas kisebb megbeszélésekre, egyéni konzultációkra, továbbképzésre, oktatásra, prezentációra

kiseloado-710

Kiselőadó (710)

Jól felszerelt előadó terem. Optimális bármely kisebb üzleti esemény megtartására, konzultációkra, továbbképzésre, oktatásra.

nagyeloado-710

Nagyelőadó (710)

Legnagyobb rendezvénytermünk, kiválóan felszerelt, alkalmas nagyobb konferenciák, tréningek, továbbképzések megtartására.

targyalo-108

Tárgyaló (108)

Jól felszerelt tárgyaló. Kiválóan alkalmas kisebb megbeszélésekre, egyéni konzultációkra, továbbképzésre, oktatásra, prezentációra

kiseloado-710

Kiselőadó (710)

Jól felszerelt előadó terem. Optimális bármely kisebb üzleti esemény megtartására, konzultációkra, továbbképzésre, oktatásra.

nagyeloado-710

Nagyelőadó (710)

Legnagyobb rendezvénytermünk, kiválóan felszerelt, alkalmas nagyobb konferenciák, tréningek, továbbképzések megtartására.

Mire alkalmasak termeink?

Legyen szó egy 120 fős konferenciáról vagy egy 5 fős megbeszélésről, netán egy egyéni konzultációról, különtermeinkben bármilyen típusú üzleti eseménye, tevékenysége otthonra találhat!

Rendezvényterünk összesen 120 fő befogadására alkalmas. Ezen felül rendelkezünk egy külön catering kiszolgáló egységgel is, mely alkalmas kávészünetek, állófogadások lebonyolítására egyaránt.

Elakadt vállalkozásában?

Úgy érzi elakadt a vállalkozásában? A világ folyamatos változásait nehezen tudja követni, de szeretne vele lépést tartani?

Vegye igénybe vállalkozásfejlesztési tanácsadásunkat! A mai világban fontos, hogy rugalmasak legyünk, higgadtan tudjunk megfelelő döntéseket hozni. Jól képzett, profi csapatunk minden támogatást megad Önnek, hogy ezeket a döntéseket meghozza és továbbra is fejlődjön, épüljön vállalkozása!

Van egy jó ötlete, ami innovatív, kreatív? Biztos a sikerében, de nem tudja, hogyan is lehetne megvalósítani? Több évnyi tapasztalattal és kiterjedt kapcsolatrendszerrel a hátunk mögött segítünk, hogy az álmából valóság legyen!

Közvetített szolgáltatás keretén belül az alábbiakban is segíthetünk:

uzleti-tanacsadas