Új Széchenyi Terv Infopont hálózat

Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat keretében az ország egész területén eddig 193 Infopont létesült, hogy az érdeklődők lakóhelyük közvetlen közelében, személyesen kaphassanak szakszerű, ingyenes tájékoztatást az Új Széchenyi Terv pályázataival kapcsolatban. Az Infopontok felkészült szakemberekei mindenekelőtt a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások számára biztosítanak hiteles, naprakész szolgáltatást.

Az uniós és hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ kezdeményezte az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat létrehozását, amely az ország teljes területén biztosít naprakész, hiteles tájékoztatást az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett gazdaságfejlesztési pályázatokról. Az információs hálózat kiépítése az Új Széchenyi Terv szellemiségének megfelelően partneri szövetség keretében történik, melyben mind az állami, mind a civil szféra szerepet kap.
Az ÚSZT Infopont hálózathoz többek között olyan, elsősorban a vállalkozók támogatásában élenjáró szervezetek csatlakoztak, mint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány központjai, illetve az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, amelyek maguk is nagy tapasztalattal rendelkeznek a mikro-, kis – és közepes vállalkozások pályázatkeresésének támogatása, illetve a forrásbiztosítás területén.
Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózatában dolgozó munkatársak aktuális információkkal, folyamatosan bővülő tudással rendelkeznek az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatokról. Az elmúlt két hónap során került sor képzésükre, melyek során több mint 400 szakember kapta meg a vállalkozói szektor számára kiírt, a gazdaságfejlesztést szolgáló pályázatokkal kapcsolatos tudás megszerzését igazoló elismerő oklevelet. A közreműködő szervezet révén a továbbiakban is folyamatosan biztosított lesz az Infopontok naprakész tudása.

Pályázatok:

  • Gyógyító Magyarország – Egészségipari Program
  • Zöldgazdaság-fejlesztési Program
  • Vállalkozásfejlesztési Program
  • Tudomány- Innováció Program
  • Foglalkoztatási Program
  • Közlekedésfejlesztési Program
Szövegméret
Kontraszt