Vállalkozói csarnok

Az Innopark Kft. célja, egységes innovációs centrumként Dunaújváros és térsége gazdasági fejlődésének előmozdítása. Ezen célok megvalósítása érdekében az Innopark Kft. a Dunaújvárosi Ipari Parkban saját kezelésében levő, önkormányzati tulajdonú területen egy 9.000 m²-es telken több, mint 3000 m² nagyságú, könnyűszerkezetes vállalkozói csarnok kialakítását tervezi.

Az épület tervezett fesztávolsága 36 méter, középen megtámasztva, belmagassága 6 méter lesz. A csarnok 18 x 12 m-es (216 m2-es) raszterekből áll majd, a bérlemények – a mobil térelválasztó szerkezet révén – ezek tetszőleges többszörösei lesznek. A beruházás 14 raszternyi (3024 m2 nagyságú) alapterülettel számol. A közmű-csatlakozási lehetőségek az épületen belül kiépítésre kerülnek, a végleges felszereltség a bérlő igényeihez igazodik majd. A csarnok nem daruzottan készül, viszont az anyagmozgatás targoncákkal megoldható lesz. A csarnok épületében lehetőség nyílik majd irodák kialakítására is, amíg azonban ez nem történik meg, illetve nem készül el maga az épület, az Inkubátorház is a potenciális bérlők rendelkezésére áll.

Amennyiben érdekelnék Önt, mint leendő befektetőt a Vállalkozói Csarnok lehetőségei, kérjük töltsön ki egy szándéknyilatkozatot, mellyel a mi munkánkat is segítené, és az Ön elképzeléseit is kifejezésre juttathatná!

Szövegméret
Kontraszt